iOS 16 geliyor: Türkiye’de saat kaçta yayınlanacağı açıklandı

Geçen hafta gerçekleşen eylül ayı Apple Aktifliği ile iPhone 14 ailesi, Apple Watch Series 8, SE 2, Ultra ile AirPods Pro 2022 aygıtları tanıtıldı. Daha evvelki aktiflikte tanıtılan iOS 16 işletim sistemi ise bugün resmen dağıtılacak.

TÜRKİYE İÇİN iOS 16 ÇIKIŞ SAATİ AŞİKÂR OLDU

Apple’ın açıklamasından sonra beta sürüm kullanıcıları ve geliştiriciler için iOS 16 Release Candidate sürümü yayınlandı.

ShiftDelete’in haberine göre; Apple Developer üzerinden indirilebilen güncelleme, bugün itibariyle watchOS 9 ve tvOS 16 sürümleri ile birlikte herkese sunulacak.

Aylarca süren geliştirici ve herkese açık beta sürümlerinden sonra, iOS 16 artık halka hazır. Pekala Türkiye’de yeni iOS 16 ne vakit indirmeye sunulacak?

  • Afghanistan: 21.30
  • Algeria: 18.00
  • Australia: 03.00 (Salı)
  • Australia (Northern Territory: 02.30 (Salı)
  • Western Australia: 03.00 (Salı)
  • Austria: 19.00
  • Bangladesh: 23.00
  • Belarus: 20.00
  • Bolivia: 13.00
  • Brazil: 14.00
  • Bulgaria: 20.00
  • Canada: 11.00
  • Canad (East): 13.00
  • China: 01.00 (Salı)
  • Colombia: 12.00
  • Egypt: 19.00
  • Europe: 19.00
  • Finland: 20.00
  • Istanbul: 20.00
  • India: 20.30
  • Iran: 21.30
  • Iraq: 20.30
  • Japan: 02.00 (Salı)
  • Qatar: 20.00
  • Russia: 05.00 (Salı)
  • Saudi Arabia: 20.00
  • Singapore: 01.00 (Salı)
  • South Africa: 19.00
  • South Korea: 02.00
  • Thailand: 00.00 (Salı)
  • United Arab Emirates: 19.00
  • United Kingdom: 18.00
  • United States (PDT): 10.00
  • United States (EST): 13.00

Yukarıda yayımlanan listeye nazaran Türkiye’deki iPhone, Apple Watch ve Apple TV kullanıcıları bu akşam 20.00’den itibaren güncellemeyi indirebilecek.

iOS 16 ALACAK İPHONE MODELLERİ

Apple, yeni işletim sistemini destekleyecek aygıtları da açıkladı. İşte iOS 16 alacak iPhone modelleri listesi:

  • iPhone 14
  • iPhone 14 Plus
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max
  • iPhone SE (2022)
  • iPhone 13
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone Xs
  • iPhone Xs Max
  • iPhone Xr
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone SE
  • iPod touch (7. nesil)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*